Min sommarlovsläsning sommaren 2013!

Idag har vi smygstartat läsåret 2013/2014 med att strukturera upp vårt bidrag till utbildningsforum i Ängelholms kommun. Detta får ni läsa mer om en annan dag!

Rätt skönt att komma igång men det har varit en fantastiskt avkopplande sommar. Det var SONY DSCsvårt att komma ifrån jobbet, tillslut fick jag bara bestämma mig för att lägga undan jobblitteratur och börja läsa och listan har blivit lång på de böcker som jag avverkat i sommar. Här kommer några av de böckerna som passerat(kan ha missat någon på vägen):

En man som heter Ove av Fredrik Backmanböcker
Död i skugga av Anne Holt
Vittne till mord av Nora Roberts
Och så levde de lyckliga av Lucy Dillon
Torka aldrig tårar utan handska del 1 och 2 av Jonas Gardell
Kaffe med rån av Catharina Ingelman-Sundberg
Den sista akten av Mari Jungstedt
Fyrmästarens dotter av Ann RosmanBöcker2
Inte enklare än så av Kajsa Ingemarsson
Själakistan av Ann Rosman
Mord i Mölle av Åke Högman
Återkomsten av Tamara McKinley
Innan floden tar oss av helena Thorfinn
Vattenänglar av Mons Kallentoft
Den farlilga leken av Mari Jungstedt
(hade jag nog läst kom jag på efter några sidor men …)
Någonstans inom oss av Kajsa Ingemarsson

Det blev en hel del titlar och fler ligger på vänt att bara sättas igång med. Jag är allätare vad det gäller böcker men en sak gäller alllt jag läser oavsett vad. Jag kan inte slita mig från böckerna när jag väl börjat, jag bara måste läsa slut på dem.Det blir som ett gift jag måste få veta slutet eller få reda på fortsättningen. En problematik finns också det är läshastigheten! Det är väl bra att läsa fort men det gör ju att det ibland krävs många böcker i resväskan på semestern. För er som undrar som kan jag rekommendera alla ovanstående böcker de har olika inriktningar och kvalité men de är läsvärda och de ger avkoppling!

Tack för alla boktips och tack för e-boken fantastiskt att hemifrån kunna ladda ner en bok/vecka i Ipaden(lånar man sedan sönernas och mannens lånekort så blir det 4 böcker/vecka).

Sommarlovsfiraren Ulrika

Kommentera