Ulrika Broman

Jag är lärare sedan över 20 år tillbaka och jobbar sedan lika länge på en fantastisk skola i Ängelholms kommun.

Jag växte upp i Lyckeby utanför Karlskorna på östkusten, med klippor och Östersjön tätt inpå. Efter lärarhögskolan i Växjö hamnade jag tillsammans med min man i Magnarp utanför Ängelholm vid Skäldervikens strand. Vi har idag 2 söner födda 1995 & 1998. Vi åker skidor på vintrarna så mycket det bara går och på somrarna reser vi gärna söder ut för att se oss omkring och vila. Resorna har ofta gått till den lilla byn Makrigialos på sydöstra Kreta, en fantastisk oas för rekreation och avkoppling.

Jag brinner för mitt yrke och vill se till att våra elever & barn får den utbildning de har rätt till. Samtidigt är jag så tacksam över att få låna alla barn i skolan. Jag är ganska rakt på och sitter inte tyst och stilla om det behöver sägas något.
Jag försöker hela tiden utveckla mig själv och se om jag med min kunskap kan hjälpa till i olika sammanhang. Just nu har jag fördelen att få arbeta med matematikutveckling i Ängelholms kommun och är en del i utvecklingsgruppen som arbetar för en gemensam stark utveckling av skolan i kommunen.
SONY DSC

Kommentera