Barnen tillbaka i skolan, aktivitet i varje hörn!

Efter två dagar känns det riktigt bra, det är kul att ha treor de kan det där med skolstart. Efter en dag med sommarprat, bästa glassen, något nytt man lärt sig, skönaste sommarkläderna, bästa badet och mycket mer så satte vi igång med en rivstart idag.

Temaplaneringen har satt fart och eleverna sprudlar av kreativitet. Idag fotosession på skolgården sedan bildspelstillverkande och träning på redovisning/presentationen inför alla kompisarna i åk 3(52 totalt) på Rebbelberga skola.

Så sakteliga börjar vi komma tillbaka och känner att kunskapen finns kvar, en del lär om andra utvecklar sin kunskap och andra befäster den.

Snart kommer jag att koppla på klassens blogg här så ni kan följa oss där. Den är under tillverkning och efter hjälp från webbstjärnan så ska vi snart kunna ligga i startgroparna.

Ett spännande utvecklande kunskaps år har vi framför oss!

Kommentera