Utlovade enhetslådorna!

Vi har byggt upp lådor som vi kallar enhetslådor under vårt matematikprojekt. De innehåller vikt (1+2), Geometri (1+2), längd (1+2), tid och temperatur i 1 låda och volym. Längdlådan innehåller tränings uppgifter även för area. Oavsett åldersgrupp hittar du något användbart i lådorna som utlånas hela till klasserna eller årskurserna. Allt för att inget ska hamna på fel ställe. Alla dessa saker låg förr utspridda lite varstans i olika arbetslag. Vi samlade ihop befintligt material och köpte ytterst lite nytt utöver lådorna som är IKEAs. För att de ska fungera har vi lärare som ansvarar för att de är kompletta och givetvis är vi alla uppmärksamma på om något behöver ersättas.

IMG_0416 IMG_0418
IMG_0417 IMG_0419
IMG_0420 IMG_0421
IMG_0423Lådorna är en av de bästa satsningarna vi gjort! Vi försöker att samla alla nya idéer och uppgifter i respektive låda så att alla kan de del av dem. Uppgifterna är från NCMs strävor, Multimatte, Eldorado, kopieringsunderlag från ett antal olika böcker/pärmar. Vi samlar på oss efterhand och ser till att det förnyas och lever upp till LGR11.IMG_0424 IMG_0425 IMG_0428 IMG_0432
 

Kommentera