Mattefröken

En dag fylld med matematikutveckling och avslutning med handledning i matematiklyftet. Uppe på allt detta roliga och en positiv känsla i kroppen kom de första positiva kommentarerna om den artikel som Origo, Läranas tidning gjorde med mig för några veckor sedan. Tack alla!

http://www._29k9010_fmt_0lararnasnyheter.se/origo/2013/10/09/forste-mattefrokenhet hade jag inte kommit 

Det är inspirerande att jobba med kollegor som hela tiden diskuterar utveckling och har ett lärande fokus i undervisningen. Tack vare stöd från kollegor och rektorer på Rebbelberga skola har detta varit en möjligt. Uvecklingsgruppen centralt i Ängelholms kommun och Jessica Kangro som utmanar mig i mina tankar är också en förutsättning för att min undervisning ska utvecklas. Tack alla!

 

2 svar på ”Mattefröken

  1. Vilka frågor utgick ni från i er aktionsstudie? Läser just nu till spec lärare med inriktning matematik så jag är jättenyfiken. Vad kommer nästa studie gå ut på?

Kommentera