Min sommarlovsbokhög!

Det ska läsas en del i sommar, jag älskar att läsa. När jag läser går det fort, sidorna swischar bara förbi. Det sker något fotografiskt när jag läser, med endast ett par blickar så är en sida läst så jag hinner med några böcker på en sommar. Jag brukar bygga upp en grund och sedan kan jag ju bara bygga på min hög allt eftersom veckorna går och högen blir mindre.

Sommarläsning 2012  Jobbrelaterad sommarläsning 2012

En av mina absoluta favoriter är ”Vägen till skriftliga omdömen” av Anne-Marie Körling. Den kommer att finnas vid min sida hela sommaren för att jag ska kunna bilda mig mina egna vägar till den formativa bedömningen med mina elever. Lite då och då kommer det att läsas ur den för att tankarna ska få landa.

Detta är bara en del av det som kommer att läsas i sommar så det blir en utökning efterhand som högen får tillökning.

Kommentera